Laktoz/Galaktoz Test Kiti (Hızlı)
- Ürün Kodu : #201
- Kategori : ENZİM AKTİVİTESİ
İçerik: | Kit başına 115 test |
Nakliye Sıcaklığı: | Ortam sıcaklığı |
Depolama sıcaklığı: | Kısa süreli kararlılık: 2-8º C, |
Uzun süreli kararlılık: Tek tek bileşen etiketlerine bakın | |
İstikrar: | Tavsiye edilen saklama koşullarında > 2 yıl |
Analit: | D-Galaktoz, Laktoz |
Tahlil Formatı: | Spektrofotometre |
Algılama Yöntemi: | Absorbans |
Dalga boyu (nm): | 340 |
Sinyal Yanıtı: | Artma |
Doğrusal aralık: | Test başına 4 ila 80 µg D-galaktoz (veya 8 ila 160 µg laktoz) |
Algılama limiti: | 2,96 mg/L |
Reaksiyon Süresi (dk): | ~ 15 dakika |
Uygulama örnekleri: Yöntem tanıma: | Süt, süt ürünleri (örn. krema, süt/peynir altı suyu tozu, peynir, yoğunlaştırılmış süt ve yoğurt), süt içeren gıdalar (örn. diyetetik gıdalar, unlu mamuller, bebek maması, çikolata, tatlılar ve dondurma), gıda katkı maddeleri, yem, kozmetik , farmasötikler ve diğer materyaller (ör. biyolojik kültürler, numuneler, vb.). |
Bu ilkeye dayalı yöntemler, AOAC Yöntemi 2006.06, NBN, DIN, GOST ve IDF tarafından kabul edilmiştir.Laktoz/Galaktoz (Hızlı) test kiti, gıda ve bitki ürünlerinde laktoz, D-galaktoz ve L-arabinozun hızlı testi için kullanılır. Galaktoz dehidrogenaz, hem D-galaktoz hem de L-arabinozun ölçümü ve analizinde kullanılabilir. Yüksek düzeyde monosakkaritler içeren "düşük laktozlu" veya "laktozsuz" numunelerdeki laktoz analizi için uygundur. Bu kitte sağlanan reaktifler, AOAC yöntemi 2006.06 – Sütte laktoz ile kullanım için de uygundur. |